Sık Kullanılanlara Ekle

Y a z a r Ç i z e r: Tablet PC Dostu Android Uygulamalar

5 Mayıs 2012 Cumartesi

Tablet PC Dostu Android Uygulamalar

Sayısı gittikçe artan Android Tablet PC kullanıcıları içindeyseniz Google Play (eski Android Market) içinde uygulama seçimi konusunda zorluklar yaşıyosrsunuz demektir. Bunun en büyük sebebi Google Play içinde uygulamalar Tablet PC veya akıllı telefona göre kesin çizgilerle sınırlandırılmaması.

Bunun sonucu olarak bazen Tablet PC’lere göre geliştirilmemeiş veya optimize edilmemiş uygulamalrı kullanmak zorunda kalabiliyorsunuz.



Tablified Market HD Tablet PC’ler için düzenlenmiş bir uygulama mağazası. Google Play içindeki özellikle Tablet PC’ler için geliştirilmiş uygulamaları seçerek önünüze getiriyor. Aynı zamanda uygulamalarla ilgili haber ve yorumları da görebiliyorsunuz. Seçici Android Tablet PC kullanıcıları için uygulama indirmek, satın almak için çok yararlı ve faydalı bir nokta olarak öne çıkıyor.
Tablet PC’ler için geliştirilmiş Android uygulamaları seçen, sınıflandıran ve kullanıcının önüne getiren bir uygulama olan Tablified çeşitli teknoloji dergilerinde de övgüler almış. Yalnız bu demek değilki bazı kötü yanları var.
Parasız olan Tablified Lite versiyonu reklamlar yüzünden çok yavaş çalışıyor. Geliştiricileri bunun farkındaymış ve veri tabanlarında opmizasyona gidiyorlar. Diğer bir kötü yanı ise sadece Android 3.0 Honeycomb ve üzerindeki versiyonlarda çalışıyor. Eğer eski versiyonAndroid işletim sistemi kullanıyorsanız bu uygulamayı çalıştıramayacaksınız demektir. Android Tablet PC kullanıcıysanız bu ürünü en azından denemenizi öneririm, farklı bir uygulama dükkanı deneyimi yaşayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara